Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Evangelium enligt Bergman" by Lars Bergman " eBook PDF Kindle ePub Free

Evangelium enligt Bergman

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Evangelium enligt Bergman
  • Author : Lars Bergman
  • Release Date : January 30, 2017
  • Genre: Philosophy,Books,Nonfiction,Religion & Spirituality,Christianity,
  • Pages : * pages
  • Size : 916 KB

Description

Att finna mening i tillvaron Ă€r ett djupt mĂ€nskligt behov. Vi har svĂ„rt att bara vara, utan nĂ„gon aning om varför och vart vi Ă€r pĂ„ vĂ€g. Att dĂ„ vĂ€nda sig till det andliga Ă€r inget sjĂ€lvklart, sĂ€rskilt inte i vĂ„rt hörn av vĂ€rlden. Men för mĂ„nga blir det Ă€ndĂ„ naturligt att frĂ„gan stĂ€lls Ă„t det hĂ„llet: Finns det ”NĂ„gon” dĂ€r ute som ville mitt liv frĂ„n början?
Evangelium betyder glĂ€djebudskap. I det hĂ€r sammanhanget Ă€r det den kristna kyrkans budskap om att Gud genom Jesus Kristus kommit nĂ€ra oss som Ă€r den glada nyheten. Men vad Ă€r det dĂ„ för bra med detta? Är det ens nĂ„got att tro pĂ„ lĂ€ngre, nĂ€r vetenskapen tycks ha gjort bĂ„de Jesus och Bibeln irrelevanta? Och pĂ„ vilket sĂ€tt skulle detta budskap kunna förĂ€ndra mitt liv?
Den hÀr boken bjuder inte pÄ floskler och inlÀrda sanningar. Det Àr en personlig, Àrlig och bitvis lite utmanande översikt, en tankeresa frÄn den första frÄgan om varför det fortfarande Àr vettigt att tro pÄ en Skapare, till att ge goda argument för att det faktiskt kan vara hos Bibelns Gud som vi hittar hem. Trots allt som i samhÀllet idag verkar peka Ät helt andra hÄll.
Lars Bergman Ă€r dataingenjör och skribent med förkĂ€rlek för det djupsinniga och lite underfundiga i livet. Han har tidigare gett ut boken ”Bergmans Bryderier”, varit medförfattare till en andaktsbok samt skrivit tidningsartiklar och hörts i nĂ€rradio.


PDF Ebook Download "Evangelium enligt Bergman" Online ePub Kindle